Retourneren en ruilen

Eenvoudig retourneren: Jouw tevredenheid staat voorop!

Bij ons staat jouw tevredenheid bovenaan. Wij streven ernaar dat je volledig blij bent met je aankoop. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn, maak je dan geen zorgen. We hanteren een flexibele retourtermijn van 14 dagen, waarin jij de volledige controle hebt om een artikel te ruilen of retourneren, zonder gedoe.

Naadloos retourproces: Geen stress, gewoon gemak

Wij geloven in eenvoud. Het aanmelden van een retour is bij ons zo makkelijk als één druk op de knop. Geen ingewikkelde systemen. Laat ons gewoon even weten dat je een retour wilt doen, simpelweg via e-mail of telefonisch. Houd er rekening mee dat de kosten voor het retour sturen voor jouw rekening komen. Zodra we jouw retourzending hebben ontvangen, zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag onmiddellijk naar je wordt teruggestort

Retourneren is gemakkelijk

Je hebt keuzevrijheid. Wil je persoonlijk langskomen? Je kunt het product kosteloos retourneren in onze showroom in Berkel en Rodenrijs. Heb je de voorkeur om het op te sturen? Geen probleem. De verzendkosten zijn afhankelijk van het gekozen postbedrijf. We stellen het op prijs als je ons even op de hoogte brengt van het gekozen postbedrijf, zodat we alles soepel kunnen afhandelen. Houd er rekening mee dat de kosten voor de retourzending voor jouw rekening zijn.

Bij bestellingen van buiten de Europese Unie worden de verzendkosten in mindering gebracht op het totaalbedrag dat wordt terugbetaald. Dit houdt in dat de initiële verzendkosten niet worden teruggestort.

Ons Retouradres:

Scandinavische Lampen
Harry Banninklaan 102
2652NB Berkel en Rodenrijs
Nederland

Eenvoudige voorwaarden voor retourneren

We begrijpen dat niet alles altijd perfect past. Daarom hebben we duidelijke en eerlijke retourrichtlijnen. Als je binnen 14 dagen na ontvangst niet tevreden bent met je bestelling, kun je het product zonder enige zorgen retourneren. Onze retourservice geldt voor producten die aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • Het product is compleet, in onaangeroerde staat en onbeschadigd.
  • Het product wordt zorgvuldig verpakt voor retourzending.

Uitzonderingen op retourneren: Voor maatwerk

Maatwerkproducten, speciaal voor jou gemaakt, vormen een uitzondering op onze retourservice. Dit omvat onder andere:

  • Producten met een snoerlengte of kleur aangepast aan jouw wensen.
  • Lampen met jouw gekozen poedercoatingkleur.
  • Aanpassingen aan de fitting volgens jouw voorkeur.

Ruilen? Natuurlijk, Geen Probleem!

Is een ander product meer naar je smaak? Geen enkel probleem. Binnen 14 dagen kun je je bestelling ruilen voor een ander artikel. Stuur het product naar ons retour of breng het langs in onze showroom. Laat ons weten welk product je wenst in ruil.

Snelle terugbetaling

Zodra jouw retourzending veilig bij ons is aangekomen, zetten we direct de terugbetaling in gang. In de meeste gevallen ontvang je dezelfde dag nog je geld terug.

Heb je nog vragen?

Heb je specifieke vragen over onze retourservice die hier niet beantwoord worden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onze contactpagina. Jouw tevredenheid is onze prioriteit en we staan klaar om je te helpen.

Afbeelding van de Horn Belysning hanglamp type 761 Cognac die in deze advertentie wordt aangeboden.
Winkelwagen
Scroll naar boven