Impressum

Naam van het Bedrijf:
ASK & Company

Handelend onder de namen:
Scandinavische Lampen
Deens wonen

Juridische vorm:
Venootschap onder Firma

Adres: 
Harry Banninklaan 102
2652 NB Berkel en Rodenrijs
Nederland

Telefoonnummer:
0031 (0)85 086 8075

E-mailadres: 
verkoop@scandinavischelampen.nl

Vertegenwoordigd door:
A.E. Huitema
K. Zuijdam

BTW-identificatienummer:
856629996B01

Kamer van Koophandel-nummer:
66610400

Verantwoordelijk voor de inhoud:
A.E. Zuijdam
K. Zuijdam

Disclaimer: 
Disclaimer voor Vintage Scandinavische Lampen

Alle lampen die wij aanbieden zijn tweedehands en gebruikt. Hoewel wij elke lamp controleren op functionaliteit en staat, willen wij benadrukken dat deze items niet nieuw zijn.

Het is van belang te realiseren dat al onze lampen eerder zijn gebruikt en daarom enige vorm van slijtage of schade kunnen vertonen. Wij streven ernaar alle items zo nauwkeurig mogelijk te beschrijven, inclusief opvallende gebreken of schade, in de productbeschrijving. Echter, gezien de aard van vintage producten, kunnen er kleine onvolkomenheden of tekortkomingen zijn die niet expliciet worden genoemd. Wees je ervan bewust dat onze lampen mogelijk niet in perfecte staat verkeren, zoals nieuwe lampen.

De afbeeldingen van de vintage lampen op onze website zijn ter illustratie en kunnen afwijken van de werkelijke staat van het product. Ondanks onze inspanningen om de lampen zo nauwkeurig mogelijk te fotograferen en weer te geven, kunnen kleuren en details op het scherm anders lijken dan in werkelijkheid. We raden aan de productbeschrijving zorgvuldig te lezen en, indien nodig, contact met ons op te nemen voor meer informatie voordat je een aankoop doet.

Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor eventuele schade, verlies of letsel voortvloeiend uit het gebruik van onze producten of onze website. Ondanks dat wij ons voor 100% inzetten om de kwaliteit en nauwkeurigheid van de informatie op onze website te waarborgen, kunnen wij niet altijd garanderen dat alle informatie volledig, actueel of foutloos is. Wij behouden ons het recht voor om op elk moment wijzigingen aan te brengen in onze producten, prijzen, voorraad en website-inhoud zonder voorafgaande kennisgeving.

Privacybeleid:
Klik hier voor ons Privacybeleid

Algemene Voorwaarden:
Klik hier voor onze algemene voorwaarden

Scroll naar boven