Vintage design verlichting

Ruimtes

Vintage Scandinavische Lampen toevoegen aan uw interieur

Vintage Scandinavische Lampen voor de verschillende ruimtes in uw huis. Bent u opzoek naar verlichting voor een specifieke ruimte? Op deze pagina kunt u per ruimte ons aanbod lampen bekijken. Zo vindt u eenvoudig sfeerverlichting voor in uw woonkamer, praktische verlichting voor in uw werkkamer en basisverlichting voor in een hal.

Hoe u de Scandinavische stijl in uw eigen huis kunt toepassen

Bij een ontspannen levensstijl speelt uw omgeving een grote rol. Zeker nu met de komst van de COVID-19-pandemie men meer dan ooit tijd thuis doorbrengt. Thuis is voor velen ook de werkplek geworden. Mede hierdoor is de trend ontstaan om een rustige en ontspannen sfeer in huis te creëren. De Scandinavische interieur stijl ondersteund de behoeft naar rust en ontspanning in uw ruimtes optimaal als u op zoek bent naar een serene ontsnapping aan de buitenwereld.

Verschillende varianten binnenverlichting voor alle ruimtes

De verschillende lichtbronnen hebben elk hun eigen lichtpotentieel. Bij ons kunt u onder andere de volgende lichtbronnen vinden:

Hanglampen
Een hanglamp is zeer geschikt om uw woonkamer, eetkamer of slaapkamer sfeervol te verlichten. Veel van onze Scandinavische hanglampen zijn ontworpen op basis van het reflecterend meerschermensysteem. Daardoor wordt het licht verdeeld over meerdere schalen. Hierdoor schijnt het licht zowel horizontaal als naar beneden. Dit principe is onder andere terug te zien in de lampen van Louis Poulsen. De schalen zijn vaak wit van kleur waardoor de lichtspreiding zacht en gelijkmatig is.

Wandlampen
Ook bij wandlampen kunt u het onderscheid maken tussen functionele verlichting en sfeer verlichting. Bij functionele verlichting kunt u denken aan wandlampen waarbij u kunt lezen zoals de magneet lampen die u op onze site kunt vinden. Met de Louis Poulsen mini Safir wandlampen creëert u sfeer in een gang of in uw woonkamer. Met het zachte lichtval van deze armatuur legt u subtiel een accent op een muur. Door muren te verlichten lijkt een ruimte optisch ruimer. Daarbij vormen onze Scandinavische wandlampen een eyecather in ieder ruimte.

Vloerlampen
Met vloerlampen kunt u zowel functionele verlichting creëren als sfeerverlichting. Door een vloerlamp naast de bank of een fauteuil te plaatsen creëert u voldoende licht om bij te lezen. Een ander voordeel van vloerlampen is dat deze eenvoudig zijn te verplaatsen u heeft enkel een stopcontact nodig.

Tafellampen
Met een Scandinavische tafellamp voegt u een echte eyecather toe aan uw interieur. Tafellampen vormen een handige lichtbron die voor een ideale aanvulling op de basisverlichting zorgt. Evenals een vloerlamp hebben ook tafellampen het voordeel dat ze eenvoudig te verplaatsen zijn naar verschillende ruimtes.