Vintage design verlichting

0  0,00

Geen producten in de winkelwagen.

Lampen Duo’s

Bent u op zoek naar twee dezelfde lampen voor bijvoorbeeld boven een eettafel of in uw keuken? Op deze pagina vindt u de lampen waar wij twee of meerdere van hebben. U kunt deze lampen per stuk bestellen en zo het door u gewenste aantal bepalen.

Wij hebben een ruime keuze aan hanglampen die geschikt zijn voor bijvoorbeeld boven een eettafel, in een hal of in uw woonkamer. Gaat u voor twee dezelfde naast elkaar of combineer verschillende vormen, kleuren en materialen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Heeft u een grote eettafel? Combineer dan 2 of zelfs drie lampen om voldoende licht in uw eethoek te creëren. Voor het ophangen van meerdere lampen boven uw eethoek kijkt u naar de omvang van uw eettafel. Zo neemt u bij twee lampen de afstand van een derde en tweederde van uw eettafel. Kiest u voor een oneven aantal lampen? Dan neemt u het midden van de tafel als uitgangspunt. De andere lampen hangt u op gelijke afstand van de middelste lamp. Op deze wijze creëert u rust en symmetrie.

De ideale hoogte waarop u een lamp hangt is afhankelijk van de hoogte van het plafond en de plek waar de lamp komt te hangen. Het uitgangspunt is dat u niet zelf in de lamp kijkt. Bij een eettafel ligt de ideale hoogte tussen de 65 cm en de 70 cm boven de eettafel. Plaatst u twee lampen boven uw eettafel hang ze dan op dezelfde hoogte. Indien u kiest voor meer dan twee lampen, hang de lampen op verschillende hoogtes voor een speels effect.

Het kan lastig zijn om de juiste lamp voor uw eetkamer te vinden. De lamp vormt vaak de basisverlichting in de ruimte maar moet ook sfeer geven. In veel huizen vormt de eettafel een centrale plaats. Er wordt aan gedineerd, aan gewerkt en vaak is het de plek om gezellig aan te borrelen, of spelletjes te spelen. Op al deze momenten moet de verlichting naadloos aanpassen. Bij ons vindt u een ruime keuze aan verlichting voor uw woning. Zowel op het gebied van basisverlichting als sfeerverlichting hebben wij een ruim aanbod.